Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Policia LocalLa Policia Local d'Eivissa ha denunciat 18 persones per participar en tres festes incomplint les mesures sanitàries. Les tres festes s'estaven celebrant a l'interior dels habitatges i s'han produït a diferents barris de la ciutat d'Eivissa.

La primera intervenció va ser a un pis del carrer de Vicent Serra a les 23.15 hores. El veïnat va alertar dels renous i música que s'estava produint en un dels pisos. En arribar la Policia Local, es va denunciar a 4 persones per no ser convivents, i 3 concretament per vulnerar l'horari de mobilitat nocturna, a més de la corresponent denúncia d'infracció de les ordenances municipals per les remors ocasionades al veïnat.

La segona intervenció va tenir lloc a un habitatge del barri de Dalt Vila, a les 23:55 hores. La Policia Local d'Eivissa, també alertada pel veïnat, va denunciar a 6 persones per reunir-se vulnerant la prohibició de reunió de com a màxim dos nuclis de convivents. També va interposar 5 denúncies més per vulnerar l'horari de mobilitat nocturna, a més de la corresponent denúncia d'incompliment de les ordenances municipals que va interposar a l'organitzador per les remors ocasionades.

La tercera intervenció es va realitzar a un habitatge de l'avinguda de Sant Jordi a les 00.45 hores, on es va denunciar a 8 persones per vulnerar el nombre de persones permeses, fixat en 6 persones, i per ser més de dos nuclis de convivents. La Policia Local d'Eivissa també va interposar 7 denúncies per vulneració de la mobilitat en horari nocturn, a més de la corresponent denúncia per incompliment de les ordenances municipals per renous.

Botellada
La Policia Local d'Eivissa també va intervenir a les 01.30 hores en una botellada, que s'estava produint a un descampat del barri de Ca n'Escandell, i en el que van ser denunciades 4 persones per consumir alcohol en la via pública i també van ser denunciades per vulnerar l'horari de mobilitat.

Wpp