abril 18, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Reunió Conselleria EducacióL'Ajuntament d'Eivissa i la conselleria d'Educació signaran un protocol de col·laboració per a la construcció del nou institut de la ciutat que estarà ubicat al barri de Can Cantó. El protocol se signarà abans de l'estiu i permetrà la cessió dels terrenys, que ja estan classificats com a ús educatiu.

El nou institut incorporarà el CEIP de Can Cantó, convertint-se en el primer centre integral de l'illa d'Eivissa, ja que els infants podran estudiar des de l'etapa d'infantil fins al batxillerat, completant al mateix centre tot l'itinerari formatiu.

Per a l'alcalde d'Eivissa, Rafa Ruiz, ha agraït la presència de conseller per poder treballar els projectes de futur de l'educació pública a la ciutat. En aquest sentit l'Ajuntament d'Eivissa té el terreny preparat per a la signatura del protocol perquè comenci la tramitació del nou institut, una infraestructura molt esperada a la ciutat, i a la vegada serà una forma nova de vorer l'educació amb la creació d'un centre integral. També hem treballat amb l'ampliació de 0-3 i, mantenir la col·laboració amb la conselleria'.

Aquest ha estat un dels temes acordats en la reunió mantinguda aquest matí a l'Ajuntament d'Eivissa en la que han participat el conseller d'Educació i Formació professional del Govern de les Illes Balears, Martí March, l'alcalde d'Eivissa, Rafa Ruiz, la delegada d'Educació d'Eivissa i Formentera, Margalida Ferrer, el director general de Planificació, ordenació i centres, Antoni Morante, la tinent d'alcalde i regidora d'Urbanisme, Elena López i la tinent d'alcalde i regidora d'Educació, Carmen Boned.

El conseller d'Educació i Formació Professional, Martí March ha valorat positivament la reunió mantinguda amb l'Ajuntament d'Eivissa 'pel que significa d'anàlisis de les necessitats educatives i perquè hem concretat les respostes necessàries per resoldre aquestes necessitats. Durant la reunió hem concretat la reunió específica per tractar les places 0-3, i la creació de l'institut a Can Cantó entre altres temes. En definitiva, hem posat unes bases per seguir treballant de manera conjunta i per millorar les infraestructures de la ciutat d'Eivissa i la qualitat dels centres escolars'.

Entre altres temes, s'ha acordat la creació d'una comissió mixta entre conselleria i Ajuntament per tal de coordinar el manteniment de les infraestructures educatives del municipi.

A més s'ha decidit que les pròximes setmanes tindrà lloc una reunió amb l'Institut d'Educació per a la Primera Infància (IEPI) per tal de concretar el nombre de places de 0-3 anys de nova creació al municipi i ampliar l'oferta d'escoletes públiques a la ciutat.

Finalment la conselleria ha anunciat que ja s'està redactant el projecte de remodelació dels espais del CEIP de Can Misses per habilitar un menjador i la construcció d'un gimnàs a l'escola.
Aquesta remodelació es preveu iniciar a finals del 2021 i suposarà una inversió de 424.000 euros.

Wpp