Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

OVP exentL'Ajuntament d'Eivissa no cobrarà les llicències d'Ocupació de Via Pública als restaurants i comerços de la ciutat durant 2021.

L'Ajuntament d'Eivissa no cobrarà durant 2021 les llicències d'ocupació de via pública ordinàries i extraordinàries als bars, restaurants i comerços de la ciutat d'Eivissa. Aquesta decisió ha estat comunicada durant la reunió que ha mantingut l'alcalde d'Eivissa, Rafa Ruiz, i la regidora de Comerç, Dessiré Ruiz, amb les associacions comercials i de restauració de la ciutat aquest matí.

Aquesta decisió ha estat presa per tal de contribuir a pal·liar la pèrdua d'ingressos que està patint el teixit comercial i de la restauració durant aquests mesos amb motiu de la crisi sanitària.

Els titulars dels negocis hauran de tramitar igualment el permís d'ocupació de via pública per tal que quedin regulats els permisos i els metres d'ocupació i així disposar de la llicència, però sense que això suposi el pagament de la taxa. Tampoc es cobrarà l'ocupació de la via pública del mercat artesanals de la plaça del Parc i els mercats del passeig de ses Figueretes i el Port d'Eivissa.

Durant la reunió també s'ha explicat que la taxa de recollida de fems no es cobrarà mentre el negoci hagi estat tancat per les mesures sanitàries.

L'alcalde d'Eivissa, Rafa Ruiz, ha volgut destacar que 'aquestes accions estan dirigides a ajudar el teixit empresarial de la nostra ciutat, als petits i mitjans empresaris, que es troben en una situació molt difícil i contribuir d'aquesta manera a l'alliberament de la càrrega impositiva que suposa el pagament d'aquestes taxes'.

Per la seva banda, la regidora de Comerç, Dessiré Ruiz, valorarà les diferents propostes d'accions comercials que es puguin plantejar als pròxims mesos, juntament amb les associacions.

També s'ha convidat als responsables de les associacions a participar en les taules de Turisme del Pla Estratègic de Turisme de la ciutat d'Eivissa en la que ja s'estan tancant les accions i propostes que es duran a terme els pròxims mesos.

Wpp