Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Ambaixador del Regne UnitL'alcalde d'Eivissa, Rafa Ruiz, i la regidora de Turisme de l'Ajuntament d'Eivissa, Dessiré Ruiz, han rebut a l'ambaixador britànic a Espanya, Hugh Elliott, a l'Ajuntament d'Eivissa. L’ambaixador britànic ha signat al llibre d’Honor de l’Ajuntament d’Eivissa, abans de la trobada.

Durant la reunió han tractat diversos temes relacionats amb la situació sanitària de la ciutat d'Eivissa així com les diferents mesures que s'han pres durant els darrers mesos.

L'alcalde d'Eivissa, Rafa Ruiz, ha destacat l'esforç que ha fet l'illa, i en especial la ciutat d'Eivissa, en l'aplicació de les mesures de contenció per a frenar el virus. Un esforç que situa la ciutat d'Eivissa com a destinació segura a l'hora de començar a preveure la temporada, 'sempre amb la màxima prudència però hi ha que estar preparats per quan el turisme es reactivi'.
Durant la reunió també s'ha explicat a l'ambaixador britànic, que la ciutat d'Eivissa pertany al grup de Ciutats Patrimoni de la Humanitat d'Espanya, grup que està treballant activament per a posicionar-se com a destinació segura, després de disposar l'Estudi d'Estratègia post COVID a les Ciutats Patrimoni de la Humanitat, finançat per la Secretaria de Turisme, i en el que posiciona el grup de ciutats patrimoni en la reactivació del turisme cultural i patrimonial en les 15 ciutats.

'El turista buscarà a partir d'ara espais oberts, no massificats i que ofereixin un turisme d'experiències integral, des de punt de vista cultural, patrimonial i gastronòmic i des de la ciutat d'Eivissa és en el que estem treballant', ha afirmat l'alcalde d'Eivissa, Rafa Ruiz.

Wpp