Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Escoles Esportives d'EstiuL'Ajuntament d'Eivissa obrirà, des del pròxim dilluns 17 fins al 24 de maig, el termini d'inscripcions per a les escoles d'estiu per a infants d'entre 5 i 11 anys al Complex esportiu municipal de Can Misses i per a joves d'entre 12 i 16 anys a es Viver.

La regidora d’Esports, Elena López, ha assenyalat que ‘Les escoles esportives d’estiu són un punt de trobada molt important per als infants i joves del municipi i un any més oferim aquesta alternativa d’oci a les famílies durant els mesos de juliol i agost. Hi ha una gran varietat d’activitat i esports que poden practicar els infants de la nostra ciutat. Tenim escoles esportives on es pot practicar futbol, beisbol, rugbi o tir amb arc, entre altres. A més es pot fer natació a la piscina i també es realitzaran activitats manipulatives, manualitats i sortides a la platja per realitzar esports’.

Les sol·licituds es faran en línia, a través a través de l'enllaç penjat a www.eivissa.es/esports i tindran preferència d'admissió els infants i joves empadronats al municipi d’Eivissa i tenir un germà/na admès en el sorteig.

L’escola esportiva ‘Diverestiu 2021’, que oferirà activitats durant els mesos de juliol i agost per a infants de 5 a 11 anys, compta amb un total de 100 places per mes. El preu mensual és 190 euros per a residents a Eivissa i 220 per als no empadronats al municipi.

El mes de juliol es realitzarà també l’escola poliesportiva ‘Aventura’t a l’estiu 2021’, amb activitats dirigides a infants d’entre 12 i 16 anys i que compta a un total de 40 places. El preu d’aquesta escola és de 220 euros per a residents a Eivissa i 295 per a infants de fora del municipi.

Les famílies nombroses comptaran amb un descompte del 50% en ambdues escoles. A més el preu es redueix també per a infants amb altre germà/na inscrit.

Les persones interessades poden consultar tota la informació a la web del Patronat d'Esports de l'Ajuntament d'Eivissa www.eivissa.es/esports o trucant al 971 397600 extensions 24311, 24321 i 24322.

Wpp