Març 29, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Ple juvenilEls alumnes i les alumnes de 3r d’ESO de l’IES Santa María han participat aquest matí a un ple juvenil organitzat de manera telemàtica per l’Ajuntament d’Eivissa. Es tracta d'una activitat a la qual els estudiants han debatut sobre les diferents manifestacions de violència masclista.

L’alumnat ha presentat les conclusions a les quals ha arribat després de treballar les dinàmiques de la unitat didàctica ‘Teo i Diana’, que es va elabor per la regidoria d’Educació amb col·laboració de la regidoria d’Igualtat, i a la qual s’han treballat conceptes claus com el triangle de la violència masclista o els mites de l’amor romàntic. A més, els estudiants també han visionat un curtmetratge relacionat amb les violències masclistes. 

L’objectiu d’aquesta activitat és que els i les joves siguin capaços d’identificar i conèixer diferents manifestacions i tipus de violència masclista.

Els estudiants han proposat moltes idees de treball sobre accions i mesures que es poden fer des de l’Ajuntament per fer front a aquest problema, com campanyes igualitàries, protocols d'assetjament a instituts o posar en marxa un servei d’ajuda. Tota aquesta informació es treballarà a la Mesa d'Igualtat per tal de dur a terme les propostes dels joves.

Wpp