Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Volvox BrothersL'Espai Cultural de Can Ventosa acollirà el pròxim divendres 4 de juny a les 20.30 hores un concert de ‘Volvox Brother i familia’, quatre germans apassionats per la música i fills de músics, que toquen música clàssica així com música rock. Proposen un concert-espectacle a on tota la família puja a l'escenari per presentar un viatge musical.

Les entrades són gratuïtes prèvia reserva a la web www.eivissa.es. Aquest concert-espectacle està pensat per reunir en un mateix lloc i moment, persones d'edats i gusts musicals molt diferents.

Durant el concert interpretaran amb piano, violoncel, violí i flauta, les obres més conegudes de Bach, Debussy o Schostakovitch i en la segona part, tocaren composicions propiès de rock cantades en anglès, català i francès.

L’esdeveniment comptarà amb totes les normes de seguretat vigents. Es mantindran les distàncies entre seients i els espectadors deuran fer ús de la mascareta en tot moment. A més, a l'entrada al centre es prendrà la temperatura de tots els assistents i hauran de fer ús del gel hidroalcohòlic per a les mans que hi haurà a disposició.

Enllaç a:
· Reserva d'entrades

Wpp