Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

SOIB ReactivaL’Ajuntament d’Eivissa, a través del Servei d’Ocupació de les Illes Balears (SOIB), continua impulsant el nou Pla d’Ocupació Local “Eivissa Reactiva”(a través de programa de contractació pública SOIB REACTIVA impulsa el projecte “Eivissa Reactiva”), amb la voluntat de millorar la situació de desocupació del municipi.

A través d’aquest programa, l’Ajuntament d’Eivissa ha contractat 63 persones en estat d’atur, que es sumaran a les 69 incorporades durant el mes de desembre fruit del mateix programa.

L’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz ha donat la benvinguda a les darreres 15 persones que s’han incorporat a l’Ajuntament d’Eivissa a través del programa SOIB Reactiva 2020. L’alcalde ha manifestat que “en pocs mesos, l’Ajuntament d’Eivissa hem donat feina a 132 persones que estaven en estat d’atur, moltes d’elles afectades per la crisi de la COVID ” i ha explicat que “les polítiques actives d’ocupació són una prioritat del govern municipal i hem augmentat el pressupost en 1’2 milions d’euros”.

La convocatòria SOIB REACTIVA 2020 respon a les mesures d’actuació del Pla de xoc per a l’ocupació 2020-2021, en favor de l’ocupació del Govern balear i disposa d’un suport econòmic sense precedents a les Balears, ha estat promogut pel SOIB i cofinançat pel Fons Social Europeu en el marc dels Programes Operatius d'Ocupació Juvenil i Regional 2014-2020, per fons de l'Estat a través de Conferència Sectorial i pel Fons per afavorir l'Impuls del Turisme Sostenible (ITS).

Wpp