abril 16, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Quiosc de psg Joan Carles IL’Ajuntament d’Eivissa ha iniciat l’adequació del local existent al passeig Joan Carles I per tal de millorar l’espai i donar-li major seguretat.

Els treballs, que s’han iniciat aquesta setmana, compten amb un pressupost de 10.390 euros i consisteixen en la demolició de jardineres que servien de separació de l’espai, anivellament de la zona, pintura de l’estructura, reposició de rajoles i demolició de la tarima així com el desbrossament i neteja de la zona. També es preveu la substitució d’un vidre trencat en una de les finestres, l’arreglo d’una de les jardineres i la creació d’un escocell per a una palmera.

L'Ajuntament d'Eivissa va iniciar, durant la temporada de 2015, un procés sancionador que implicà també l'obligatorietat de restablir la situació a la zona amb la retirada dels elements que es trobaven fora de regulació i que eren molts i que s'excedien en 1000 m2 quadrats la llicència d'ocupació de la via pública. Se’ls va demanar, a més de la retirada dels elements, restablir la zona verda al seu estat original. En concret, aquest establiment tenia varies infraccions urbanístiques com a haver integrat els banys públics dins el seu complex de restauració, instal·lació de pèrgoles, barres de bar, cuina i tarimes sense permís ni ocupació de la via pública, excedint-se del permès per normativa.

A partir d'aquest moment s’inicià el procediment per tornar a la normalitat tot aquest espai i així ho va fer la propietat, desprès de que l'Ajuntament emetés una ordre d'execució, reiniciant la neteja de la zona. Durant el procés sancionador, l'empresa va fet front a les sancions interposades que van arribar als 170 mil euros. Aquesta concessió tenia llicencia municipal de quiosc-bar, i precisament és aquesta la única activitat que estava permesa.
Al ple de l’Ajuntament d’Eivissa, celebrat el passat mes de març, es va aprovar la resolució del contracte de concessió d’ús i explotació del quiosc bar situat al passeig Joan Carles I per incompliments contractuals greus.

Per a la primera tinent d’alcalde de l’Ajuntament d’Eivissa i regidora d’Urbanisme, Elena Lopez, ‘ ha estat una feina molt laboriosa per tots els departaments de l'Ajuntament d'Eivissa, Urbanisme, Contractació, Activitats, Policia Local i juristes que, finalment ha acabat amb el restabliment de la legalitat a la zona. Ens trobam un espai que era públic però que, degut als incompliments, havia deixat de ser-ho i que ara tornarà a ser un espai públic per a que tothom gaudeix d’ell’.

Wpp