Març 29, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Vientres de alquilerEl Centre de Creació Jove C-19 de l’Ajuntament d’Eivissa acollirà el pròxim 10 de juny la presentació del llibre ‘Vientres de alquiler. La Mala Gente’ de Núria Gónzalez. Una activitat que s’emmarca dins els actes organitzats per commemorar el Dia internacional d’Acció per la Salut de les Dones, que va ser el 28 de maig.

L’acte tindrà lloc a la sala polivalent del centre, a partir de les 19 hores i comptarà amb les mesures de seguretat vigents. Es mantindran les distàncies entre els assistents i s’haurà de fer ús de la mascareta en tot moment. El llibre analitza l’explotació reproductiva en ple segle XXI.

Núria González López (Barcelona, 22 de juny de 1981) és una advocada i activista feminista espanyola pels drets de les dones i dels nens. És llicenciada en Dret i Màster en Drets Humans per la UNED amb especialitat en Bioètica.

Les persones interessades a assistir han d’inscriure’s prèviament, ja que les places són limitades degut a les limitacions d’aforament. Poden enviar un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o telefonar al 971397600, extensió 24260.

L’activitat està organitzada per la regidoria d'Igualtat de l'Ajuntament d'Eivissa i finançades pel Govern de les Illes Balears, a través de l'Institut Balear de la Dona i pel Ministeri d'Igualtat, Secretaria d'Estat d'Igualtat i Contra la Violència de Gènere.

Wpp