Març 29, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Visita directora INJUVE al c19L'alcalde d'Eivissa, Rafa Ruiz i la regidora de Joventut, Clàudia Cotaina, han rebut avui al Centre Juvenil C-19 a la directora general de l'INJUVE, Maria Teresa Pérez.

El C-19 és una infraestructura que en el moment de la seva construcció va rebre suport econòmic de l'INJUVE, i ha esdevingut un espai de referència del municipi entre la joventut en àmbits d'educació no formal, oci i lleure.

Durant la trobada des de l'Ajuntament d'Eivissa s'ha manifestat la voluntat de treballar de la mà de l'INJUVE i des de la coordinació institucional posant d'exemple la construcció del C19 i seguir implantant polítiques de joventut per al seu benefici.

L'alcalde d'Eivissa, Rafa Ruiz ha explicat que "és important que una institució tan important com l'INJUVE segueixi col·laborant en una ciutat com la nostra, tenim una població jove amb unes necessitats i dificultats per a l'emancipació. Des del treball de les diferents institucions podem donar una millor resposta a aquest col·lectiu".

Per la seva banda, la regidora de Joventut, Clàudia Cotaina, ha dit que ‘l'Institut de la Juventud ha col·laborat amb el nostre Centre de Creació des dels seus orígens, i és una institució molt important per impulsar les polítiques de Joventut i les accions a nivell autonòmic i local. Estam molt contentes de poder intercanviar amb la Directora les nostres impressions i necessitats per a possibles coordinacions que incideixin en els i les nostres joves".

Després de la visita al centre, la regidora d'Igualtat i la directora de l'INJUVE, han mantingut una reunió amb les associacions juvenils del municipi per tal de poder traslladar propostes i inquietuds davant la institució Estatal.

Les associacions que han participat de la trobada són: Es Molí d'Eivissa, Eivissa Omega, Associació Otaku d'Eivissa, Dracs d'Eivissa, s'Espurna i El Xiringuito, Teatre i Comunitat.

Wpp