Març 29, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Campus Paco VázquezL'onzena edició del Campus Paco Vázquez tendrà lloc del 27 de juny al 3 de juliol i comptarà amb la presència de les jugadores Irati Etxarri i Andrea Vilaró.

L'alcalde d'Eivissa, Rafa Ruiz, el director insular d'Esports, Javi Bonet i l'organitzador i entrenador, Paco Vázquez, han presentat la XI edició del campus Paco Vázquez que tindrà lloc del 27 de juny al 3 de juliol a Eivissa.

El Campus Paco Vázquez compta amb la participació de l'Ajuntament d'Eivissa i del Consell d'Eivissa i està adreçat a tots els infants d'entre 7 i 17 anys, interessats a treballar durant una setmana de manera intensa conceptes tècnics i tàctics del bàsquet de la mà de Paco Vázquez, actual entrenador ajudant de Morabanc Andorra de la Lliga ACB i en el seu moment jugador amb més de 500 partits en la màxima categoria del nostre bàsquet. Com cada any comptarà amb entrenadors amb gran experiència en bàsquet d'alt nivell i altres de les millors pedreres d'aquest esport.

També comptarà amb l'assistència de diversos jugadors professionals de la Lliga ACB i de la Lliga femenina així com amb la col·laboració d'Alba López, psicòloga esportiva de l'Unicaja Màlaga.

L'alcalde d'Eivissa, Rafa Ruiz, ha afirmat que 'és una oportunitat per als més joves de poder adquirir tot un aprenentatge d'alt nivell sense haver de sortir de l'illa. És una oportunitat perquè els infants comptin amb la presència d'entrenadors amb gran experiència en bàsquet, per entrenadors qualificats, alguns d'ells membres de les millors pedreres de l'ACB, llicenciats d'INEF. A més, és un campus en el qual hi té cabuda tothom, des dels infants que no han jugat fins ales que volen un joc més especialitzat.'

Per mi és un autèntic plaer poder comptar Paco Vázquez a la nostra ciutat perquè és garantia d'un aprenentatge en el qual els infants no tan sols aprendran tècniques esportives sinó també aprendran els valors de l'esport com l'esforç, la superació, el respecte i la solidaritat, ha afirmat l'alcalde d'Eivissa.

Per la seva banda, el director insular d'Esports, Javi Bonet ha afirmat que 'el fet que tenir a Paco Vázquez, que és un exemple en el món de l'esport, és una il·lusió per tots nosaltres i una de les novetats que vam plantejar va ser incorporar una part de formació dirigida als esportistes i a les famílies i en aquesta edició ja s'ha incorporat'.

L'organitzador del campus, Paco Vázquez, ha explicat que 'busquem la màxima qualitat possible per als infants amb grans entrenadors. No puc oblidar d'on vinc i per això intent ajudar perquè tots els infants puguin gaudir de la millor formació.

L'entrenador Paco Vázquez ha explicat a més que 'enguany tindrem la visita de dues jugadores de la primera divisió femenina, Irati Etxarri i Andrea Vilaró apostant una vegada més pel bàsquet femení perquè és un bàsquet que té un alt nivell a Espanya'.

El campus comptarà amb el compliment de les mesures sanitàries decretades en cada moment i en aquest sentit, s'ha pensat en un campus més compacte i és per això que hi haurà un horari únic per als 7 dies que dura el campus: de 9.00 a 14.00 hores i un preu únic de 175 €.
Hi ha reducció de preu en cas d'assistència al campus amb un germà o germana o d'assistència a campus d'anteriors convocatòries.

Les persones interessades es poden inscriure fins al pròxim 20 de juny a www.campuspacovazquez.com, també en les xarxes socials. També es pot contactar per a qualsevol dubte o consulta a través del WhatsApp al número +376629999 i per correu electrònic a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Wpp