Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Policia LocalLa Policia Local d'Eivissa ha intervingut aquesta passada nit en un dispositiu especial i en controls per al compliment de les mesures adoptades per a pal·liar els efectes de la crisi ocasionada per la COVID-19.

En la primera intervenció, els agents han denunciat aquesta matinada a un establiment de Marina Botafoc que es trobava obert fora de l'horari permès, tenia un excés d'aforament amb 85 persones en el seu interior i no es complien les mesures de distanciament.

La Policia Local ha rebut diverses trucades de veïns a les 1.40 hores, que es queixaven que un establiment situat en la zona de Marina Botafoc continuava obert i amb música a alt volum.

A la seva arribada, els agents han pogut comprovar que l'establiment continuava obert a aquesta hora, que tenia excés d'aforament i no es complien les mesures de distanciament social. La Policia Local ha procedit al desallotjament del local i ha denunciat les irregularitats comeses pels responsables de l'establiment.

La segona intervenció es va produir a les 2.53 hores a Platja d'en Bossa, on els agents han denunciat a 17 persones per consum d'alcohol en la via pública i per vulnerar la prohibició de reunir-se amb no convivents entre les 1.00 i les 6.00 hores, una mesura que continua vigent a l'illa d'Eivissa.

Wpp