Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Bons patrimoniL'Ajuntament d'Eivissa promociona els Bons Patrimoni de la Humanitat dirigits als residents a la resta de les Illes Balears que s’allotgin a un hotel de la ciutat d'Eivissa entre l'1 de setembre i el 15 de novembre.

La campanya ‘Bons Patrimoni, Eivissa t’espera’, que comença aquesta setmana, compta amb un primer llançament de 3.000 bons que podran sol·licitar els residents a Mallorca, Menorca i Formentera que s'allotgin en algun establiment de la ciutat d'Eivissa un mínim de dues nits des de l’1 de setembre fins el 15 de novembre. Aquests bons es poden afegir als bons turístics que promou el Govern dels Illes Balears, de manera que els 22 euros se sumaran a els 100 euros dels bons turístics creats per a promoure els viatges interilles.

Per a la regidora de Turisme de l’Ajuntament d’Eivissa, Dessiré Ruiz, ‘els Bons Patrimoni Mundial persegueixen el doble objectiu de promocionar el patrimoni, la cultura i les activitats que ofereix la ciutat d'Eivissa als seus visitants i impulsar l'economia local afavorint al petit comerç i als diversos establiments de la ciutat. Ja tenim més de 50 establiments de la nostra ciutat on es poden bescanviar aquests bons’.
Aquesta és una acció que es dur a terme juntament amb Fomento de Turismo d’Eivissa, Balearia i l’Ajuntament d’Eivissa i està emmarcada en el Pla Estratègic de Turisme de la ciutat d’Eivissa, ja que impulsa dos objectius principals, donar a conèixer el Patrimoni Mundial i atreure a turisme interilles.

Les persones interessades poden sol·licitar els bons Patrimoni Mundial a la Oficina d’Informació Turística de La Curia, a Dalt Vila. Els bons, que són de 22 euros, commemoren el 22 aniversari de la declaració d'Eivissa com a Patrimoni Mundial per la UNESCO i es podran canvia en les compres i consumicions a establiments del municipi amb l'objectiu d'impulsar el sector del comerç i de la restauració local.
La campanya ‘Bons Patrimoni, Eivissa t’espera’ ve acompanyada de diferents accions promocionals a les Illes Balears tant presencials com a diferents mitjans de comunicació.

La promoció compta amb anuncis i reportatges en premsa escrita i mitjans de comunicació digitals, així com falques de ràdio a Mallorca i Menorca i Formentera. A més, es promocionarà especialment entre el públic resident alemany de Mallorca, en mitjans especialitzats.
Per a facilitar als usuaris la localització dels establiments adherits a la campanya, s’ha creat un mapa digital al que s’accedeix amb un codi QR i que estarà allotjat a la pàgina web de Turisme de l’Ajuntament d’Eivissa.

Fins al moment s'han adherit mig centenar d'establiments de diversos sectors com a moda, complements, perfumeria, botiga de joguines i restauració, en una convocatòria que segueix oberta per als comerços i empreses que vulguin sumar-se enviant un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Pel que fa a les accions promocionals presencials, s’han coordinat les accions amb les regidories de diferents localitat de Mallorca i Menorca. D’aquesta manera, es promocionaran tant els Bons, com les activitats i els bens Patrimoni Mundial els dies 30 d’agost a Maó i el 31 d'agost a Ciutadella, a Menorca, i de l'1 al 5 de setembre a Mallorca, amb un estand promocional als principals mercats setmanals de Mallorca com els d’Inca, Sóller i Santa Maria i a la plaça d’Espanya, a la ciutat de Palma.

Enllaç a:
· Mapa de comerços adherits

Wpp