abril 18, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Control policiaLa Policia Local d'Eivissa, conjuntament i en col·laboració amb el Cos Nacional de Policia, ha procedit a la realització d'un control preventiu de drogoalcoholèmia i seguretat ciutadana, durant el servei nocturn, amb el resultat d'una persona detinguda per tràfic de drogues, 9 denúncies a conductors que van llançar un resultat positiu en el consum de substàncies estupefaents i 2 actes per la llei 4/2015 per tinença d'estupefaents.

També s'han interposat 15 denúncies més per diferents infraccions de trànsit com no fer ús del cinturó de seguretat, tenir la ITV caducada i manca d'assegurança del vehicle, entre d'altres.

Accident de circulació
Posteriorment la Policia Local d'Eivissa, va haver d'intervenir en un aparatós accident de circulació amb un vehicle bolcat que es va produir a les 05.16 hores. En aquest moment es rep una trucada del 092 manifestant que s'ha produït un accident de circulació amb un vehicle bolcat al carrer de l'alcalde Bartomeu Rosselló Sala.
Una patrulla de la Policia Local es desplaça fins al lloc de l'accident i observen que la conductora presenta evidents símptomes de trobar-se sota els efectes de begudes alcohòliques, motiu pel qual es realitzen les proves d'etilometria que llancen un resultat de 0,65 mg/l i 0,66 mg/l respectivament. La Policia Local instrueix diligències penals i s'imputa a la conductora un delicte contra la seguretat viària. La conductora resulta ferida, de caràcter lleu, sent atesa pel personal sanitari en el lloc dels fets.

Detenció per robatori de vehicle
La Policia Local d'Eivissa va detenir a una dona per la seua presumpta implicació en un delicte de robatori d'un vehicle.
Els fets es produïren divendres 27 d'agost a les 06.15 hores, quan una patrulla de la Policia Local al circular pel carrer Joan Xicó observa com hi havia tres persones discutint al voltant d'un vehicle.

Després d'entrevistar-se amb els implicats i realitzar les comprovacions pertinents sobre la titularitat del vehicle i l'existència d'una denúncia prèvia, van procedir a la detenció d'una dona de 44 anys per la seva presumpta implicació en un delicte de robatori de vehicle de motor.

El propietari del vehicle havia interposat una denúncia per robatori del seu vehicle. Un amic del titular va trobar el vehicle estacionat davant del Parc Reina Sofia i, coneixedor que a aquest li havien robat el vehicle, l'avisa perquè anés a recollir-lo. En el moment en què va a recollir-lo, la detinguda que es trobava a l'interior (sense que l'amic s'hagués adonat d'això) va posar en marxa el vehicle i va començar a circular pel carrer Joan Xicó. No obstant això, el titular i el seu amic van poder interceptar el vehicle i va ser en aquell moment quan es va iniciar la discussió fins a l'arribada de la dotació policial.

Wpp