Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Policia LocalLa Policia Local d'Eivissa, conjuntament amb el Cos Nacional de Policia, han realitzat un control preventiu de seguretat al passeig de ses Figueretes aquesta nit.

El resultat del control ha estat 39 denúncies per incompliment de les ordenances municipals per beure alcohol a la via pública,10 denúncies per trobar-se a la platja fora de l'horari permès i la confiscació diverses quantitats de substàncies estupefaents i pots del gas del riure.

Control de trànsit

En un control de preventiu de circulació, realitzat aquesta nit, la Policia Local d'Eivissa i la Policia Nacional, han detectat 12 proves de drogues positives, han interposat 15 denúncies per diferents infraccions de trànsit i han aixecat 7 actes per la llei 4/2015 per tinença d'estupefaents. Durant aquesta actuació també s'han retirat 5 vehicles pel servei municipal de grua.

Dos persones detingudes per un robatori amb força en un establiment

La Policia Local d'Eivissa ha detingut a dos persones a les quals van sorprendre mentre intentaven forçar la porta d'un establiment de restauració.
La detenció s'ha realitzat a les 05.00 de la matinada, quan una patrulla de la Policia Local que es trobava circulant per l’avinguda d'Ignasi Wallis, observa a dos persones, un home de 39 anys i una dona de 45 anys, intentant entrar a robar a l'establiment. Els agents els van detenir al mateix lloc. Les persones detingudes van ser traslladades a la comissaria de la Policia Nacional i seran posades a disposició judicial durant les pròximes hores.

Wpp