Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Parc Infantil Can MissesL'Ajuntament d'Eivissa inicia la substitució del paviment de 14 parcs infantils i àrees d'esport a l'aire lliure situats en diferents barris del municipi.

Els treballs, que comencen aquest mes d’octubre, comptaran amb un pressupost total de 224.706,94 euros (IVA inclòs) repartit en tres lots i es realitzaran a 12 parcs infantils i en dues àrees d'entrenament a l'aire lliure.

La regidora de Vies Públiques, Elena López, ha destacat que ‘amb aquestes actuacions, donam continuïtat a les feines iniciades en l'anterior legislatura en la que es van crear 5 nous parcs infantils i diverses àrees esportives a l’aire lliure a més d’espais biosaludables a diferents barris. El nostre objectiu és que totes aquestes àrees infantils i esportives estiguin en bon estat de conservació per tal que la ciutadania gaudeixi dels seus barris d’una manera més activa, accessible saludable’.

El primer lot inclou la substitució del paviment dels parcs infantils del Parc de la Pau, Poeta Villangómez i plaça María Veira, així com del parc que està situat enfront del col·legi Nuestra Señora de la Consolación i del que es troba al costat de l'edifici de la piscina de Can Misses. També es renovarà l'àrea d'esport a l'aire lliure del barri de Cas Serres. El pressupost total d'aquests treballs és de 70.153,04 euros (IVA inclòs).

El segon lot inclou els treballs de substitució del paviment del parc infantil i de la zona d'esport a l'aire lliure del passeig Abel Matutes Juan, i de les àrees infantils de la plaça Joan Marí Cardona i del carrer Pere Francès. El pressupost ascendeix a 84.678,47 euros (IVA inclòs). Finalment, el tercer lot preveu la renovació dels paviments dels parcs de Joan Carles I i el de ses Figueres i de les dues àrees esportives d’avinguda 8 d'Agost amb un pressupost de 69.875 euros (IVA inclòs).

Wpp