Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

CatalàL'Ajuntament d'Eivissa ofereix tallers de català de nivell inicial a través de la plataforma Zoom amb la finalitat de posar al servei de les persones interessades un recurs eficaç.

Amb aquesta modalitat de classes no presencials es pretén oferir un servei dinàmic i accessible per a la major part de la població sense tenir en compte la mobilitat, el temps o, fins i tot, les circumstàncies familiars.

Es tracta d'una fórmula per a aprofundir en la comprensió i en la pràctica oral de llengua catalana així com en la iniciació en la pràctica de la llengua escrita.
Les classes, que tenen una durada de 20 hores lectives, s'imparteixen un dia a la setmana, en horari de matí o tarda i en sessions de 90 minuts.
Durant aquest temps, es podrà compartir amb el grup lectures en veu alta, individuals i col·lectives, converses sobre qüestions bàsiques i quotidianes per a treballar tant la part de comprensió com l'expressió oral.

Aquestes classes s'impartiran des del 27 d'octubre fins al 9 de febrer, a través de la plataforma Zoom.
Les persones interessades han d'enviar un correu a l'adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., amb les seves dades (nom, DNI, número de telèfon) i especificar l'horari desitjat (dimecres d'11.30 a 13 hores o els dimecres de 17.30 a 19 hores).
Les sol·licituds, que es podran fer fins el proper 25 d’octubre, s’atendran per ordre d'inscripció.

Wpp