Març 29, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Reforma vestuarisDurant la pròxima setmana els i les atletes ja podran utilitzar aquestes instal·lacions municipals.

Les obres de reforma dels vestuaris de la pista d’atletisme finalitzen la pròxima setmana, moment en que els i les atletes podran fer ús d’aquestes instal·lacions municipals. Avui les obres han estat visitades pels tècnics del Patronat d’Esports i la regidora d’Esports de l’Ajuntament d’Eivissa, Elena López.

Per a la tinent d’alcalde i regidora d’Esports, Elena López, ‘aquesta era una obra molt necessària que ja vam dir que quedaria enllestida durant 2021. Durant aquests anys no hem deixat de fer feina per tal d’actualitzar totes les instal·lacions esportives del Patronat d’Esports. S’han fet importants obres als dos pavellons municipals, camps de futbol i instal·lacions a les piscines. En breu continuarem amb nous reptes com és l’ampliació del rocòdrom des Viver i la reforma de les pistes de pàdel que comencen la pròxima setmana’.

Les obres, previstes al pressupost municipal de 2021, tenen l’objectiu de dotar la instal·lació d’uns vestuaris a l’alçada de les necessitats actuals, tant d’ús com de normativa. Així, s’ha reorganitzat la distribució interior, s’ha millorarà l’accessibilitat amb un bany adaptat, i s’han substituït i renovat totes les instal·lacions d’electricitat, fontaneria i sanejament. S’han ampliat el nombre de dutxes i banys, s’ha canviat tota la il·luminació i s’han instal·lat nous tot els sanitaris, dutxes i lavabos.

Les obres les ha realitzat Construcciones y Mejoras Sa Torres, S.L i han comptat amb un pressupost de 74.380,15 euros.
Durant aquest temps, els i les atletes han pogut fer ús d’uns vestuaris i banys ubicats a una instal·lació provisional a les mateixes pistes.

Wpp