Març 29, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Eivissa formacióL’Ajuntament d’Eivissa oferirà a través del Servei de Treball i Formació, tres cursos de formació gratuïts dirigits principalment a persones desocupades que es duran a terme fins al mes de febrer de 2022. Les accions formatives, organitzades des de l’Ajuntament ,estan finançades a través del Servei d’Ocupació de les Illes Balears (SOIB).

Per al curs d'anglès s'ofereixen els nivells B1 i B2, als quals es podrà assistir des del 12 de gener fins al 22 d'abril. Les classes s'impartiran de dilluns a divendres, amb modalitat presencial, i les inscripcions es poden realitzar fins al dimecres 8 de desembre.

Per altra banda, el curs de socorrisme en espais aquàtics naturals començarà el 20 de gener i s'estendrà fins al 22 d'abril.

La regidora de Turisme, Comerç i Formació, Dessiré Ruiz ha destacat que “enguany s’ha fet un esforç molt important per convocar una gran quantitat de cursos de formació per a persones en estat d’atur, volem oferir alternatives laborals, sabem que funcionen i persones que han fet els nostres cursos s’han incorporat al mercat laboral”.

També s'impartirà de dilluns a divendres, amb modalitat presencial, i la data límit d'inscripció serà també el 8 de desembre.

Les persones interessades poden demanar més informació i/o inscriure's en la web: www.eivissa.es.

Wpp