Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Consell de CapitalitatDestaca la inversió de 2,5 milions del Govern per al nou camp de futbol Es Putxet.

Can Botino ha acollit avui el Consell de Capitalitat de la ciutat d’Eivissa. Hi han participat l’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz, la primera tinent d’alcalde, Elena López, el tinent d’alcalde, Aitor Morrás, el vicepresident del Govern, Juan Pedro Yllanes, el conseller de Mobilitat i Habitatge del Govern, Josep Marí Ribas, el vicepresident del Consell d’Eivissa Mariano Juan i la Consellera de Promoció Econòmica, Maria Fajarnés.

El Consell de Capitalitat ha acordat inversions a la ciutat d’Eivissa per valor de 5 milions d’euros amb l’aportació de 3,5 milions d’euros per part del Govern i d’1,5 milions per part del Consell d’Eivissa.

Entre les inversions per part del Govern, destaca la inversió de 2,5 milions d’euros per a la construcció del nou camp de futbol d’Es Putxet, dels quals 1,5 corresponen al 2021 i 1 milió al 2022. També es destinaran 390.000 euros a la ciutat per ser un dels municipis per a realitzar la prova pilot del Pla de Conciliació i Corresponsabilitat de les Illes Balears. La resta d’inversions seran 50.000 per al Casal de la Igualtat i 60.000 euros per al Museu Puget, MACE i Orquestra Simfònica. A més hi ha 200.000 euros que aportarà la vicepresidència del Govern per un projecte de plaques solars a es Gorg.

Per part del Consell d’Eivissa aportarà un total de 1’5 milions d’euros que es destinaran a instal·lacions esportives. A més de l’opció del camp de futbol han plantejat una inversió per al cobriment de les pistes exteriors de sa Blancadona o aportar la seva partida que ajudarà al pagament del nou poliesportiu d’Eivissa, el projecte del qual està redactant el Govern balear.

L’Ajuntament d’Eivissa ja compta amb un projecte bàsic per al nou camp de futbol d’Es Putxet i els seus tècnics ja han començat la redacció del projecte definitiu.

L’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz ha destacat “aquestes inversions són d’interès general i en benefici no només dels ciutadans de la ciutat d’Eivissa si no dels de tota l’illa” i ha afegit que “seguim endavant amb el projecte de construcció del nou camp de futbol tal i com havíem dit, en la major brevetat possible: ja tenim projecte bàsic i finançament”.

Per la seva banda, Josep Marí ha afirmat que “el Govern seguim amb el nostre compromís de fer inversions a la ciutat d’Eivissa a través de la capitalitat amb una inversió de 3,5 milions d’euros”

Mariano Juan ha explicat que “continua el compromís del Consell d’Eivissa en aportar 1,5 milions d’euros a través a través de la capitalitat’. Avui el Consell d’Eivissa ha proposat dues noves propostes d’inversió en instal·lacions esportives per a la ciutat".

Wpp