abril 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

SocorrismeL'Ajuntament d'Eivissa ofereix un curs de formació referent a socorrisme en espais aquàtics i que permetrà a les persones inscrites estar capacitades per a treballar en platges, piscines i parcs aquàtics.

El curs, que es realitzarà de manera presencial, es prolongarà des del pròxim 10 de febrer fins al 29 d'abril en horari de dilluns a divendres de 09.00 a 14 hores.

Amb aquesta formació, que consta de cinc mòduls distribuïts en 340 hores de formació i altres 80 de pràctiques, les persones inscrites podran obtenir el Certificat de professionalitat Nivell II.

Després de la realització del curs, l'alumnat podrà desenvolupar treballs de socorrisme en platges, piscines i parcs aquàtics i estarà capacitat per a vetllar per la seguretat dels usuaris d'aquestes instal·lacions, prevenir situacions potencialment perilloses i intervenir de manera eficaç en cas d'accident o emergència.

Les inscripcions podran realitzar-se fins al 31 de gener en la web https://intranet.caib.es/accforfront/courses/5010999.

Wpp