abril 25, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Policia Local EivissaLa Policia Local d'Eivissa ha denunciat, en el marc d'un control de trànsit realitzat aquest cap de setmana, a un total de set persones per donar resultats positius en els controls d'alcohol o drogues.

El dispositiu, desplegat en diferents punts del municipi entre la nit del dissabte i la matinada del diumenge, s'ha saldat amb quatre conductors denunciats per conduir sota els efectes de substàncies estupefaents i altres tres que van llançar resultats positius en alcoholèmia.

D'aquests últims, es van aixecar actes administratives contra dos dels conductors, mentre que contra el tercer es van instruir diligències penals per donar un resultat superior a 0,6 mg/l.

A més, els agents de la Policia Local d'Eivissa van aixecar actes contra altres 25 conductors per diferents infraccions de trànsit i es van immobilitzar sis vehicles.

En el dispositiu de control també es van investigar a dos conductors per delictes contra la seguretat viària ja que conduïen sense el permís en vigor.

D'altra banda, durant el dissabte al matí, la Policia Local d'Eivissa va realitzar un control de vehicles abandonats en la via pública i control de documentació.

En aquest cas, s'han denunciat i retirat un total de 21 vehicles, dels quals 18 mancaven d'assegurança obligatòria i altres tres havien estat abandonats.

Wpp