abril 25, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Cursa de la DonaEls ajuntaments d'Eivissa i de Sant Josep celebren el pròxim diumenge 13 de març la X edició de la Cursa per la Dona amb motiu del Dia Internacional de la Dona. A la presentació hi han assistit la regidora d’Esports de l’Ajuntament d’Eivissa, Elena López, la regidora d’Igualtat, Montse García, i el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia, Francisco Vives.

La regidora d’Esports de l’Ajuntament d’Eivissa, Elena López, ha destacat que ‘estam molt contents de tornar a recuperar aquesta cursa reivindicativa, de poder tornar a celebrar el 8 de març fent esport i en col·laboració amb l’Ajuntament de Sant Josep on finalitza el recorregut d’enguany i animo a tothom a que s’apunti a aquesta cursa que es pot fer en dues modalitats, caminant o correguent’.

Per la seva banda, el regidor d’Esports de l’Ajuntament de sant Josep de sa Talaia, Francisco Vives, ha explicat que ‘és un plaer poder compartir aquesta cursa amb el municipi d’Eivissa en una dia tant especial en el que reivindicam que mai una dona tingui que patir per ser dona i desitjo que el dia de la cursa sigui un dia de festa i de reivindicació’.

L'objectiu principal d'aquesta cursa és promoure reivindicar la visibilitat, la igualtat i la defensa dels drets de la dona. La recaptació a l'associació benèfica AEMIF (Associació d’Esclerosi Múltiple d’Eivissa i Formentera).

La prova, de caràcter no competitiva, començarà a les 11 hores des de la plaça Julià Verdera, en el Passeig de ses Pitiüses, i recorrerà 2.750 metres fins a arribar a la meta situada en les pistes esportives de Can Raspalls, a Sant Jordi.

Sota el lema ‘Som la Revolucióó’, les persones inscrites podran realitzar la prova corrent o caminant i es podrà participar de manera individual o per parelles, encara que no es permet la participació d'homes en la categoria individual ni de dos homes en la de parelles.

Les inscripcions, que tenen un cost de tres euros, es destinaran a l'associació AEMIF (Associació d’Esclerosi Múltiple d’Eivissa i Formentera) i es poden realitzar a través de la pàgina www.elitechip.net fins a les 21 hores del divendres anterior a la prova, el 11 de març.

A més, es lliuraran samarretes commemoratives a les primeres 400 persones inscrites en el moment de la recollida del dorsal que podrà efectuar-se el dissabte en la piscina de Ca Misses, d'11 a 13 hores i de 17.30 a 20 hores, o el mateix dia de la prova, des de les 09,15 fins a les 10,15 hores.

Enllaç a:
· Inscripcions a www.elitechip.net

Wpp