abril 20, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Banda SimfònicaLa Banda Simfònica Ciutat d’Eivissa, sota la direcció de Miquel Àngel Aguiló, oferirà aquest dissabte el concert de solistes amb la finalitat de donar a conèixer el talent dels músics que conformen el grup.

L'entrada del concert, que tindrà lloc a l'auditori de Cas Serres a partir de les 19.30 hores, és gratuïta fins a completar l'aforament.

El concert començarà amb Pablo García, un dels integrants més joves del grup, que interpretarà Ballade for flute, de Carl Reineke, amb adaptació per a banda feta pel mateix Pablo García. A continuació serà el torn de Jesús Valverde, que tocarà Concert per a saxo i Banda, d'Eduardo Moreno.

Rosa Mago Gil interpretarà el tercer moviment del Concert per a Clarinet i Banda, del propi director de la Banda Simfònica Ciutat d’Eivissa, mentre que Perla Gagliardi, veterana trompetista, desplegarà el seu art amb Fantasía i variaciones sobre el Carnaval de Venecia, de J. B. Arban.

Per a acabar la cita “més especial”, en paraules d'Aguiló, la Banda conclourà amb la peça América del musical 'West Side Story.'

Programa del concert

Wpp