Març 29, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

HORECA 2022L'Ajuntament d'Eivissa participa en la fira referent per als professionals de l'hostaleria i restauració HORECA (Hostaleria, Restauració i Càtering) que tindrà lloc els pròxims dies 16,17i 18 de març al Recinte Firal d'Eivissa.

La ciutat d'Eivissa participarà amb la demostració gastronòmica 'Ibiza sabe a mar y tierra' a càrrec d'Òscar Molina de La Gaia, Catalina Riera de Can Alfredo, Paula Mauvecín de Eat is Life i David Reartes de Re-Art, el dijous 17 de març a partir de les 11 hores.

Abans de l'inici de la demostració gastronòmica i ponència, l'Ajuntament retrà un homenatge al cuiner Felipe de la Peña, per la seva trajectòria professional al món de la gastronomia d'Eivissa.
Felipe de la Peña ha estat més de 39 anys al capdavant de la cuina de l'hotel Torre del Mar i professor de l'escola d'Hostaleria del SOIB formant a bona part dels cuiners i cuineres que actualment dirigeixen diferents establiments d'Eivissa.

Per a la regidora de Turisme i Comerç, Dessiré Ruiz, 'en aquesta línia en la qual treballa l'Ajuntament d'Eivissa de difusió de la gastronomia de la ciutat, hem volgut retre un merescut reconeixement a Felipe de la Peña per tota la seua trajectòria. És un xef pioner, mestre de cuiners i cuineres d'Eivissa, una font d'inspiració per a molts d'ells i elles i és una persona que sempre ha col·laborat cuinant a tots els actes benèfics i socials que se li ha proposat. En definitiva, un exemple al món de la cuina i fora d'ell'.

L'Ajuntament d'Eivissa finalitza enguany la difusió de la gastronomia de la ciutat amb l'assistència a la Fira Madrid Fusion que tindrà lloc els pròxims dies 28, 29 i 30 de març.

Wpp