abril 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Espais familiarsL’Ajuntament d’Eivissa, a través de la regidoria d’Educació, posa en marxa la iniciativa ‘Diàlegs en família sobre la criança dels fills i filles’, espais dirigits a pares, mares i familiars amb infants de 0 a 3 anys.

Es tracta d’uns tallers, que es desenvoluparan els dimarts d’abril i maig, i que seran conduïts per persones amb formació específica. Als tallers s’abordaran diferents temàtiques que poden ajudar en el dia a dia amb l’educació i cura dels infants.
El programa de tallers es realitzara a l’escoleta de Vila els dimarts de 17.30 a 19.00 hores i hi haurà servei de guarda.

D’altra banda, la regidoria d’Educació de l’Ajuntament d’Eivissa posa en marxa l’activitat ‘Patis Oberts’, els dissabtes des del 30 d’abril fins al 18 de juny de 10 a 13.30 hores. ‘Patis Oberts’ és un espai de joc dinamitzat amb la supervisió de monitors i monitores dirigit a infants de 0 a 6 anys. Els patis comptaran amb una proposta de taller, activitat musical o animació adequada a les edats dels infants. Aquesta iniciativa es portarà a terme a la escoleta de Can Cantó i per assistir-hi no és necessari inscripció prèvia.

Les inscripcions per a les xerrades gratuïtes de la iniciativa ‘Diàlegs en família sobre criança de fills i filles’ estan obertes fins al 21 d’abril. Les persones interessades poden inscriure’s a través del registre electrònic de la web www.eivissa.es a la secció d’Educació o de manera presencial a les oficines del Servei d’Atenció a la Ciutadania (SAC) de l’Ajuntament d’Eivissa. Les places són limitades i es prioritzaran les famílies empadronades al municipi.

La regidora d’Educació, Carmen Boned, ha explicat que ‘la intenció amb aquestes iniciatives és d’una banda facilitar a les famílies un espai de diàleg sobre criança i d’altra fomentar valors i actituds de respecte, cooperació, esforç i de responsabilitat entre les famílies i els infants mitjançant el joc compartit. El programa Espais familiars vol obrir les escoletes als veïns i potenciar Eivissa com a ciutat educadora’.

Els tallers començaran el 26 d’abril amb la xerrada ‘Aniràs a l’escola dels majors’ on es parlarà sobre el procés d’escolarització de segon cicle d’educació infantil. El col·loqui anirà a càrrec de les directores de les escoletes municipals i
mestres d’Educació Infantil, Valeria Fernández i Marta Añibarro. Al mes de maig, el dia 3 hi ha prevista una xerrada sobre ‘Pautes per una alimentació saludable de 0 a 3 anys’ de la mà de la dietista i nutricionista Sonia Torres; el dia 10 de maig, ‘Disciplina positiva. Com entendre el mal comportament’, dinamitzada per la terapeuta ocupacional Andrea Cortés; el 17 de maig, ‘Les pantalles o el xumet emocional’ amb Ana Serra, terapeuta ocupacional; el dia 24 de maig ‘Claus per desenvolupar un vincle segur amb el teu fill o filla’ dirigida també per la terapeuta Andrea Cortés i el 31 de maig, ‘Jugues un ratet amb mi? Idees de jocs per a estimular el desenvolupament dels infants’ amb Ana Serra.

Enllaç a:
· Inscripció a xerrades gratuïtes ‘Diàlegs en família sobre criança de fills i filles’

Wpp