abril 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Coraris a Can TomeuDurant aquests dies també han començat al C19 els cursos del Pla de Formació per a majors de 16 anys.

Un total de 40 joves d’entre 6 i 14 anys participen fins al divendres en les activitats de ‘Els corsaris en Can Tomeu’, que ha completat les places ofertes. Es tracta de l’escola de Setmana Santa, organitzat per la regidoria de Joventut de l’Ajuntament d'Eivissa que té per objectiu facilitar la conciliació laboral i familiar i que es realitza des de dilluns 18 fins al divendres 22 d’abril, coincidint també amb les vacances escolars.

Es tracta d’una escola amb activitats lúdiques i esportives que enguany té com a temàtica els corsaris a Eivissa.

Durant tota la setmana es duen a terme jocs i tallers com el de construcció de vaixells. A més, hi ha prevista una cursa d’orientació, una sortida amb bicicleta fins a la Torre de la Sal Rossa i una visita a Cala d’Hort.

Durant aquesta setmana, el Centre de Creació Jove C-19 també impulsa un Pla de Formació per als majors de 16 anys interessats a treballar en els programes de la Regidoria de Joventut.

Així, avui ha començat el curs de socorristes en piscina per a majors de 18 anys al que s’han inscrit 12 joves. Les primeres sessions es duen a terme a la piscina d’es Viver i a partir de dijous, les classes seran al Centre de Creació Jove. El curs, de 20 hores, l’imparteix Creu Roja i els i les joves participants que finalitzen amb el títol de socorrista rebran ofertes de feina per fer feina aquest estiu.

També aquesta setmana comencen els cursos de dinàmiques de grup en activitats d'oci i temps lliure i de monitor o monitora de menjador, que es realitzaran a la tarda al C19. Als i les joves participants, 15 per curs, també se’ls oferirà feina.

El Centre de Creació Jove C-19 ha preparat un ampli programa d'activitats educatives, de formació i d'oci per al segon trimestre de l'any. Es puc sol·licitar informació dels diferents cursos a través del correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o a través del telèfon 971397600 ext.24150.

Wpp