Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Font I. MacabichComença la retirada de la font d’Isidor Macabich per a reordenar l’espai millorant la fluïdesa dels vehicles, connectant diferents barris i ampliant l’espai per als vianants.

Aquest matí s'han iniciat les feines d'enderroc de la font ubicada a l'avinguda d'Isidor Macabich, segons la planificació de l'obra de reforma integral d'aquesta avinguda.

L'objectiu de la millora és donar fluïdesa al trànsit i connectar la resta dels barris de l'eixample, ses canyes i s'hort del Bisbe, entre d'altres. D'altra banda, la font ha sofert als darrers anys moltes reparacions a causa del seu estat, la qual cosa ha implicat un continuo manteniment per l'Ajuntament d'Eivissa.

Amb el disseny de la nova avinguda d'Isidor Macabich, aquest creuer es semaforitzarà i s'ampliaran les quatre cantonades i les voreres, convertint aquest espai en noves places amb mobiliari urbà, arbrat i nou enllumenat públic. A dues de les cantonades també està previst la instal·lació d'uns espais d'aigua com a un element més del paisatge urbà de la nova avinguda.

Les obres de retirada de la font es realitzaran durant els pròxims dies.

Wpp