abril 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Reunió veinat Dalt VilaL'alcalde d'Eivissa, Rafa Ruiz, el regidor de Patrimoni, Pep Tur, i la regidora de Policia Local, Rosa Rubio, s'han reunit aquest matí amb veïns i veïnes del barri de Dalt Vila en la que s'han tractat diferents temes relacionats amb la mobilitat, l'organització d'esdeveniments i el manteniment al nucli històric.

Durant la reunió, s'ha donat compte de les diferents actuacions que es duen a terme a aquesta zona, com la millora del manteniment de les zones enjardinades, que ja s'està duent a terme des de la regidora de jardins, o les obres de manteniment de les vies, com la que s'està executant en aquests moments al carrer de Pere Tur i que s'estendrà fins al carrer de Joan Román.

D'altra banda, el veïnat ha plantejat la millora del transport públic i d'accés al barri, estudiant diferents fórmules per tal de reduir el volum de vehicles a l'interior del nucli històric, així com que el tenguin en consideració en l'organització d'esdeveniments pel que fa a la mobilitat, tal com es fa durant els dies d'Eivissa Medieval, en els que s'habiliten zones d'aparcament per al veïnat.

Per a l'alcalde d'Eivissa, Rafa Ruiz, 'ha estat una reunió molt positiva. És molt important mantenir aquest contacte permanent i directe amb el veïnat de la ciutat, valorant les seves opinions i suggerències. En aquest sentit, el veïnat del barri històric és el que manté viva la zona i els que tenen un pols directe amb les necessitats que els planteja viure a un espai patrimonial. Un veïnat sempre col·laborador i implicat en propostes i diàleg per a millorar aquest espai històric, emblema de la ciutat'.

La reunió s'emmarca dins de la relació de contacte permanent que manté la regidoria de Patrimoni amb el veïnat del nucli històric.

Wpp