abril 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

ContacontesLa regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament d’Eivissa ha obert el termini d’inscripció per als Contacontes Coeducatius del mes de maig dirigits a infants d’entre 3 i 12 anys i les seues famílies. L’activitat tindrà lloc els divendres 20 i 27, a les 18 hores al Casal d’Igualtat.

Divendres 20 de maig, els contes prevists són ‘La vida’ amb text de Cynthia Rylant i il·lustracions de Brendan Wenzel, un homenatge a la natura i celebració de l'existència i ‘Tú importas’, de Crhistian Robinson, on s’ensenyarà la importància de cuidar-se.

Divendres 27 de maig, el conte previst és ‘La historia de los bonobos’, d’Adela Turín, sobre el patriarcat i la divisió de la feina.

La participació és gratuïta i les inscripcions es poden fer a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o telefonant al Casal d'Igualtat: 971 679 415

Aquestes activitats estan cofinançades per la conselleria de Presidència, Funció Pública i Igualtat del Govern de les Illes Balears, a través de l'Institut Balear de la Dona, i pel Ministeri d’Igualtat, a través del Pacte de l’Estat contra la Violència de Gènere.

Wpp