Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Parcs infantilsEls projectes estan cofinançats amb Fons Feder.

L’Ajuntament d’Eivissa ha iniciat la renovació de dos parcs infantils del municipi, el del barri de Ca n’Escandell i el del barri d’es Viver, a més de la construcció d’un nou espai esportiu a platja den Bossa. Els tres projectes estan cofinançats amb Fons FEDER (Fondo Europeo de Desarrollo Regional) i signifiquen una inversió de 402.535,37 euros IVA inclòs.

La regidora de Vies Públiques, Elena López, ha afirmat que ‘les reformes d’aquests dos parcs, segueixen en la línia de les remodelacions de parcs infantils iniciades fa uns anys a la ciutat. Són parcs infantils basats en le propostes dels infants del municipi, inclusius i accessibles.
Amb aquestes actuacions continuam en fer d'Eivissa una ciutat propera als infants, les famílies i als esportistes, perquè recullen les peticions dels veïnats i perquè gaudeixin de l’espai públic.

La regidora de Vies Públiques, Elena López, i la regidora de Participació Ciutadana, Carmen Boned, han presentat al veïnat del barri de ca n’Escandell, la renovació completa del parc infantil així com l’altre parc infantil en el que s’está actuant al barri d’es Viver.

El parc infantil que es troba al carrer d’Atzaró, al barri de ca n’Escandell, tindrà com a tema el Cosmos i els viatges espacials i els jocs que s’instal·laran seran per edats compreses de 0 a 12 anys. Comptarà amb dues semiesfera per a col·locar sobre la superfície de l'àrea de joc per a la creació de relleus; un trampolíde planta quadrada format per un llit elàstic; jocs de molls pels infants més petits; una corda d’escalada; un element central amb tirolina;un element de joc integrador: una estructura integradora amb multifuncions i jocs amb torre principal; un gronxador, dos panells de joc consistents en un laberint.

Les obres, executades per l’empresa Juegos Kompan, S.A, començaran el pròxim dilluns 23 de maig i compten amb un pressupost de 148.157,83 euros (IVA inclòs).

El segon parc infantil que es renova per complert és el que es troba al carrer Font i Quer, al barri des Viver, i ja està en execució a càrrec de l’empresa Savia Proyectos y Mantenimientos. Compta amb un pressupost de 151.033,52 €. En aquest parc s’actua en una superfície de més de 700 metres quadrats i consta de diferents plataformes i jocs de fusta.

La regidora de Participació Ciutadana de l’Ajuntament d’Eivissa, Carmen Boned, ha explicat que en aquest projecte s’ha comptat, a través del Pla Municipal de la infància i adolescència, un proces participatiu perquè els infants triïn el nom d’aquest parc. Hi han participat els cursos de 2n i 3er de primària dels CEIPS Poeta Villangómez i Cas Serres, i han triat el nom de Dino parc. Es tracta d’un parc inspirat en la prehistòria i els dinosaures.

D’altra banda, l’Ajuntament d'Eivissa executarà un nou parc esportiu exterior a platja den Bossa. El durà a terme l’empresa Juegos Kompan S.A amb un pressupost de 148.157,83 euros. En aquest parc esportiu s’actúa dins un àrea de 225 metres quadrats amb anells ergonomics i estructures per a la pràctica esportiva amb panells informatius per al bon ús del nou camp d’entrenament.

Wpp