Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Policia LocalLa Policia Local d’Eivissa deté un home per portar substàncies estupefaents quan circulava amb la moto per la vorera parlant pel mòbil.

La Policia Local d’Eivissa ha detingut a un home que circulava amb la seua motocicleta per la vorera i parlant pel mòbil. Els agents han donat l'alt al conductor i li han realitzat un registre, trobant que també portava una bossa que contenia uns 210 grams de marihuana, per la qual cosa s’ha procedit a la seva detenció.

Els fets han ocorregut a les 22.30 hores de la passada nit, a l’avinguda de Pere Matutes Noguera. Al detingut, de 34 anys, se li imputa un delicte contra la salut pública i se li han interposat dues denúncies, per circular per una zona per als vianants i utilitzant el telèfon mòbil.

La patrulla de la Policia Local d’Eivissa també ha aixecat diligències penals a dos conductors per delictes contra la seguretat viària la passada nit: a una dona per conduir per l’avinguda de la Pau sense haver obtingut mai un permís de conduir i un altre a un conductor que circulava sota els efectes de l’alcohol pel carrer Aragó.

Wpp