Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Club de Lectura feministaJa s'han obert les inscripcions per participar en la pròxima reunió del Club de Lectura feminista que tindrà lloc el dijous 30 de juny, a les 19.30 hores al Casal d’Igualtat.

Aquest mes, el llibre és ‘Feminisme al 99%’ de Nancy Fraser, Tithi Bhattacharya i na Cinzia Arruzza, tres de les organitzadores més destacades de la vaga feminista als Estats Units.

Un manifest feminista que tracta temes com l’habitatge inaccessible, salaris baixos, atenció mèdica universal i la violència policial. Per a aquestes tres líders feministes tots aquests temes són qüestions purament feministes. El feminisme no hauria de començar –o acabar– amb més dones assegudes als consells de direcció de les empreses: hauria de començar amb el 99 %.

Totes aquelles persones inscrites al Club de Lectura Feminista o que s’hagin llegit el llibre i que vulguin participar en la reunió, es poden inscriure al correu electrònic de la regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament d’Eivissa a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o telefonant al 971 679 415.

Recordam que aquesta activitat està cofinançada per la Conselleria de Presidència, Funció Pública i Igualtat del Govern de les Illes Balears, a través de l'Institut Balear de la Dona, i pel Ministeri d’Igualtat, a través del Pacte de l’Estat contra la Violència de Gènere.

Wpp