abril 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Assentament il·legalLa Unitat de Medi Ambient (UMA) de la Policia Local d’Eivissa ha desmantellat aquest matí un assentament ubicat a l’aparcament dissuasiu d’es Gorg. Durant l’actuació, els agents han formulat un total de 49 denúncies.

En concret s’han interposat 9 denúncies per acampar a aquesta zona, on no està permès segon recull l’Ordenança Municipal, i on es trobaven a més de caravanes, diverses tendes de campanya. La Policia d’Eivissa també ha formulat 40 denúncies per estacionar a un aparcament al qual està senyalitzat que tan sol està permès l’estacionament de turismes.

Els efectius de l’UMA han immobilitzat a més 5 caravanes aparcades a la zona, ja que els infractors no es trobaven al lloc, i al ser persones estrangeres tenen l’obligació d’abonar la sanció a l’aixecament de l’acta.

La Policia Local d’Eivissa ha interposat enguany un total de 40 denúncies per acampar i 103 per estacionar en zones no permeses. Les sancions per a aquestes infraccions van des dels 750 a les 3.000 euros.

Wpp