abril 20, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

jazz 2022La pel·lícula The Glenn Miller Story (Música y Lágrimas) es projectarà dilluns 29 d’agost a les 21 hores. L’Eivissa Jazz, l’esperada cita amb el millor jazz a la ciutat d’Eivissa, començarà enguany amb una nova proposta: la projecció d’un clàssic del cinema a la plaça de Sotavila. Dilluns 29 d’agost, a les 21 hores, es projectarà la pel·lícula The Glenn Miller Story (Música y Lágrimas). Aquesta primera jornada, i les dues consecutives (els dies 30 i 31 d’agost), serà amb entrada lliure i gratuïta. No cal fer reserva d’entrades.

Aquest clàssic del director Anthony Mann, de l’any 1954 està protagonitzat per James Stewart i June Allyson i explica la trajectòria vital i musical de Glenn Miler, un dels músics de jazz més famosos de l’era del swing. L’any 1925, Miller va començar a tocar el trombó en una petita banda de províncies i, després d'una gira per pobles i ciutats, es va instal·lar a Nova York. Fins allà va arribar la seva xicota per casar-se. El casament va ser una històrica sessió musical dirigida pel gran Louis Armstrong. A partir d’aleshores la carrera de Glenn Miller va estar plena d’èxits.

La primera jornada de l’Eivissa Jazz 2022 se celebrarà a la plaça Sotavila, que havia acollit concerts en edicions anteriors, per continuar en els dies posteriors al passeig de Vara de Rey, al Parc Reina Sofia i a l’escenari del baluard de Santa Llúcia, a Dalt Vila. Aquest any, el festival ha posat en marxa una pàgina web www.eivissajazz.com on es pot consultar tota la informació del cartell (horaris, artistes i localitzacions) i també comprar les entrades pels concerts de pagament (només els de Dalt Vila).

Les entrades pels dies 1, 2 i 3 de setembre es poden adquirir a més a la web de l'Ajuntament d'Eivissa www.eivissa.es i de manera presencial a l'espai cultural de Can Ventosa per un preu de 12 euros la nit (dos concerts), així com una hora abans dels concerts a les taquilles del Baluard de Santa Llúcia.

Recordam que per les persones que es vulguin desplaçar en autobús fins a Dalt Vila (Línia 45) aquest servei serà gratuït presentant l'entrada al festival Eivissa Jazz els dies 1, 2 i 3 de setembre. A més, els residents a Formentera
podran gaudir d'un descompte del 35% als bitllets que adquireixin a la naviliera Mediterrània Pitiüsa pel seu desplaçament al Festival Eivissa Jazz presentant les entrades al festival.

Wpp