Març 29, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Fotografía de Dana VallèsL’encarregada d’obrir la segona nit de l’Eivissa Jazz al baluard de Santa Llúcia, a les 21:30 hores, serà la pianista, cantant i compositora Lucía Fumero, que arriba a Eivissa per presentar el seu primer disc ‘Universo Normal’. Es tracta d’un projecte propi, amb temes originals que, amb la seva música, aporta uns colors únics i singulars.

Lucía Fumero s'expressa amb un ritme marcat de carisma i personalitat alhora que impressionista, dos conceptes aparentment oposats. Però quan compon, tot flueix, balla i captiva de manera inevitable. El trio de Lucía Fumero (piano, veu i composició) el completen Magalí Datzira (contrabaix) i David Xirgu (bateria).

Aquest 2022, han estat seleccionats per al Circuit AIE en Ruta, que els permetrà presentar el seu disc al festival Eivissa Jazz i també a d’altres festivals, cicles i sales arreu de l’estat. 

 Lucía Fumero. Fotografia de Duna Vallès 

La Eivissa Jazz Experience arriba als setze anys

aberadabe

Un any més, i enguany en seran setze, el pianista gallec Abe Rábade encapçala l’experiència de concert efímer titulada Eivissa Jazz Experience. Serà a partir de les 22.30 hores a l’escenari del baluard de Santa Llúcia. Tot i el caràcter únic que tenen totes les actuacions en directe, aquest experiment creatiu té un punt extra que el fa únic i irrepetible ja que aquest és l’esperit de la proposta i la banda no es tornarà a repetir a cap altre concertsAquest any Abe Rábade (piano i direcció musical) estarà acompanyat damunt de l’escenari de Dalt Vila per Chris Kase (trompeta), Ander Garcia (contrabaix), Rale Micic (guitarra) i Gonzalo del Val (bateria). Tots ells han passat pel festival amb anterioritat però mai han tocat junts, amb aquesta formació. Després d’un únic assaig pujaran a l’escenari per oferir el que any rere any es converteix en un dels moments àlgids del festival. I és que el caràcter únic i el factor sorpresa que proposa la “Experience” fa que sigui un dels concerts més esperats i que aplega a més públic.

Abe Rábade. Fotografía de Germán G. Lama

Entrades

Per a aquesta cinquena jornada del festival, la segona a Dalt Vila tornarà a ser necessari comprar una entrada, amb un preu de 12 euros, que dona accés als dos concerts de la nit. Les entrades es poden adquirir de manera anticipada al Centre Cultural Can Ventosa i a través dels portals habilitats www.eivissajazz.com i www.eivissa.es . A més, les taquilles obriran cada dia una hora abans de l’inici dels concerts, al baluard de Santa Llúcia.

Transports i descomptes

Per les jornades de concerts a Dalt Vila, els assistents poden fer servir el bus (Línia 45) de manera gratuïta presentant l’entrada al festival els dies 1, 2 i 3 de setembre. Per la seva banda, la gent que vengui al festival des de Formentera, podrà gaudir d’un 35% de descompte amb la naviliera Mediterránea Pitiüsa en el trajecte Formentera-Eivissa-Formentera presentant la seva entrada durant els dies 1, 2 i 3 de setembre.

Wpp