Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Contacontes

Els ‘Dissabtes de Conte’ per a infants tornen el dia 10 de setembre amb Laura Asensio i el conte Jully Papallona.

La biblioteca de Can Ventosa organitzarà per primera vegada enguany contacontes dirigits a adults. L’objectiu és oferir activitats de foment de la lectura per a persones adultes donant-los a conèixer històries narrades i dramatitzades per professionals.

El cicle de contacontes per a adults es durà a terme a la sala Marià Villangómez de la biblioteca i començarà el divendres 30 de setembre a les 20.15 hores. La primera sessió anirà a càrrec de la professora de literatura i escriptora, Milagros Pierna.

 

Dissabtes de Conte

La biblioteca represa també en setembre el cicle ‘Dissabtes de Conte’ dirigits a infants a partir de 2 anys.

L’activitat començarà dissabte 10 de setembre amb l’actriu i contacontes Laura Asensio i la història de Jully Papallona. Serà a la sala Marià Villangómez, a partir de les 12 hores.

El conte compta la història de Sofia, una nena de cinc anys no vol anar a dormir. La seva mare i ella han jugat, han rigut i han cantat, però Sofia encara no vol dormir. Sofia vol que la mare li expliqui el seu conte preferit "Jully Papallona". Jully Papallona és l'aventura d'una noia molt valenta que viurà 1 any en una sequoia perquè no sigui tallada.

Es tracta d’un conte inspirador que posa en relleu l'esperit aventurer i determinat dels nens i nenes, l'amor i el respecte pels arbres centenaris i ancestrals. El conte és explicat per una narradora que passarà per diferents personatges, la mare, Sofia (representada per un titella), Jully Papallona, diferents personatges de la vila i el senyor de la motoserra.

Wpp