abril 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Programa Gent Gran

L’Ajuntament d’Eivissa ha obert avui les inscripcions per a les activitats del programa Gent Gran en Marxa, un conjunt d’activitats d’estimulació cognitiva i física dirigida a grups de persones majors del municipi. Les activitats són gratuïtes i les inscripcions es poden realitzar al telèfon 618 56 54 09 en horari de 9 a 12 hores de dilluns a divendres.

La regidora de Benestar Social i Gent Gran, Carmen Boned, ha assenyalat que ‘una vegada més hem preparat un programa dirigit a fer que els nostres majors puguin gaudir d’activitats controlades que els aportin optimisme i amb les quals millorar el seu benestar. L’objectiu és que facin exercici i treballin la seva ment a la vegada que socialitzen amb altres majors, que és molt beneficiós per a ells’.

El programa d’enguany ofereix un taller de ceràmica creativa que es realitzarà entre el 12 de setembre i el 12 de desembre, els dilluns de 10 a 12 hores i que anirà a càrrec de Kim Broux; un taller de gimnàstica amb ritme del 20 al 15 de desembre que estarà impartit per Miguel Barrancos amb horari de dimarts i dijous de 8.30 a 9.30 hores; classes de pilates amb Ana Calvo que començan el 20 de setembre i per a les quals hi haurà dos grups dimarts i dijous en horari de 10:30 a 11:30 hores i de 11:30 a 12:30 hores i classes de ball els divendres de 17.30 a 19.30 hores.

Així mateix, hi haurà diversos passejos culturals amb la psicòloga Ana Serapio, que es realitzaran els dimecres de 10 a 12.30 hores. El 5 d'octubre hi ha prevista una visita Museu Arqueològic d'Eivissa i Formentera i Necròpolis de Puig des Molins; el 19 d'octubre visita al Museu d'Art Contemporani d'Eivissa MACE; el 3 de novembre ruta visita Museu Puget; el dia 23de novembre es visitarà Can Casals i el dia 30 de novembre hi haurà una ruta patrimonial pels carrers de Dalt Vila amb Madina Yabisha.

El programa Gent Gran en Marxa també oferirà xerrades informatives i activitats durant les festes destacades de la ciutat.

Reproducir audio

Wpp