Març 29, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

censhabitatgemapaL’Ajuntament d’Eivissa ha traslladat al Consell d’Eivissa la localització d’un total de 101 nous habitatges turístics registrats durant l’estiu amb el treball de camp del cens d’habitatge del municipi. Amb aquests pisos ja són 230 habitatges turístics els que s’han traslladat a la institució insular amb la finalitat que els serveis d’inspecció els visitin i obrin l’expedient oportú.

El regidor d’Habitatge, Aitor Morrás, ha assenyalat que ‘continuam treballant perquè l’habitatge de la ciutat d’Eivissa sigui d’ús residencial. Pensam que aquests 230 habitatges hauríem d’estar en mans de persones que volen fer una vida aquí i que viuen al municipi durant tot l’any. L’objectiu final d’aquest estudi és poder fer una radiografia que ens ajudi a implementar polítiques d’habitatge amb les quals donar solucions al problema d’habitatge que existeixi a l’illa’.

Amb aquest estudi s’estan visitant els 23.759 habitatges d’Eivissa amb l’objectiu de revisar el padró municipal i elaborar un nou cens d’habitatge del municipi.

Els pisos turístics registrats durant aquestes 20 setmanes de treball de camp es troben distribuïts per tot el municipi, Eixample, ses Figueretes, Puig des Molins, Passeig Marítim i la zona de La Marina i Dalt Vila.

Altres xifres que es desprèn de l’estudi amb les dades actualitzats fins a 20 de setembre són que hi ha registrats 546 habitatges buits.

L’estudi va començar al mes de maig i es prevé que el treball de camp finalitzi al mes de novembre. Per al moment s’ha realitzat 75% de la revisió del cens.

Wpp