Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

sinimagenL’Ajuntament d’Eivissa ha tret a licitació el projecte de reposició de pavimentació asfàltica a diversos carrers del municipi que es troben deteriorats a causa de l’ús i al trànsit intens durant anys. Aquesta nova actuació del Pla d’Asfaltat del municipi es centra als polígons i zones dels afores de la ciutat.
En concret l’obra té com objecte l’asfaltat dels carrers de cas Dominguets, Sa Blancadona, Can Bufí, Talamanca, Ses Feixes, carrer de Cosme Vidal Llàcer, carrer de Josep Llaudes Bermeu, camí de s’Empedrat, de Can Bellet i Passatge Simón Pouet. El termini de presentació d'ofertes és fins al dia 20 d’octubre.

El projecte, ofert en dos lots, compta amb un pressupost de 871.609,76 euros, IVA inclòs, i el termini de presentació d’ofertes està obert fins al dia 20 d’octubre.

Els treballs consistiran en l'eliminació de sots; la pavimentació amb una capa de rodadura d’aglomerat asfàltic en calent d’un mínim de 5 centímetres, degudament estès i compactat i la pintura de marques viàries.

Es preveu un termini d’execució d’un mes des de l’inici de les obres per cada lot. Per una part es realitzaran els treballs al carrer cas Dominguets, carrer sa Blancadona i carrer can Bufí, amb un pressupost de 474.308,37 euros i per altre, carrer de Talamanca, carrer de ses Feixes, carrer Cosme Vidal Llàcer, carrer de Josep Llaudes Bermeu, camí de s’Empedrat, camí Ca Bellet i Passatge Simón Pouet, amb un pressupost de 397.301,39 euros.

Wpp