abril 18, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

CLF1Us informam que ja s'han obert les inscripcions per participar en la pròxima reunió del Club de Lectura feminista que tindrà lloc dijous 27 d’octubre a partir de les 20 hores al Casal d’Igualtat. Aquest mes, el llibre el llibre és "La revuelta de las putas. De víctima a activista" de n'Amelia Tiganus. L'autora d'aquest mes, és un referent en el seu activisme i s'ha convertit en una veu fonamental del moviment feminista a Espanya, així com entre les/els qui construeixen una teoria abolicionista de la prostitució. Arran de la seva experiència personal i de la seva manera d'entendre i practicar la militància, transmet la importància d'entendre per què «el personal és polític» i ens carrega de raons per a lluitar per un món més just, igualitari i sense prostitució, per a les dones i les nenes.

Aquest mes, s’ha organitzat també una taula rodona prèvia a la reunió, a les 19.30 hores, amb la participació de l’autora, Amelia Tiganus, Metges del Món i Lluis Ballester.

CLF2D’altra banda, el divendres 30 d’octubre, a partir de les 18.00 hores, a la sala de lectura del Casal d’Igualtat, tindrà lloc la sessió del contacontes coeducatiu amb el llibre "Els homes plorem" de Joan Turú. L’activitat està dirigit a infants de 3 a 12 anys amb les seues famílies. Després del conte hi haurà un petit taller.

La participació és gratuïta i les inscripcions es poden fer a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o telefonant al 971 397600, extensió 24261.

Aquestes activitats estan cofinançades per la conselleria de Presidència, Funció Pública i Igualtat del Govern de les Illes Balears, a través de l'Institut Balear de la Dona i pel Ministeri d’Igualtat, a través del Pacte d’Estat contra la Violència de Gènere.

Wpp