Novembre 30, 2023

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

cetis

 Les jornades tindran lloc des d’aquest dimecres fins diumenge i les inscripcions són gratuïtes.

Les Jornades de Creativitat, Innovació i Tecnologia d'Eivissa, Createc '22, continuaran aquesta setmana amb el seu tercer bloc, Createc InmerLab, dedicat a les tecnologies immersives i la seva aplicació en diferents sectors com la cultura, l'educació, la indústria, l'entreteniment i l'art. També se celebrarà una trobada de desenvolupadors, Game Jam, per a crear videojocs en només 48 hores.

Createc InmerLab està organitzat per l'Associació de Professionals de les Arts Audiovisuals, Tecnologies de l'Espectacle i Entreteniment (PATÉ) i tindrà lloc al FabLab de sa Drassaneta, de manera gratuïta, de dimecres a diumenge.

Les jornades començaran el dimecres a les 17.00 hores amb presentacions i una taula rodona obertes al públic en general per a abordar les tecnologies interactives i immersives i la seva aplicació en diferents àmbits, mitjançant la demostració de casos puntuals i l'anàlisi del panorama internacional i local d'aquestes experiències.

Per a això, es comptarà amb la participació d'Andreu Fiorit, co-fundador i CEO de Agrup lab (REM Experience), una empresa de realitat virtual i augmentada, i d'aplicacions mòbils i web, especialitzada en la implantació de les tecnologies 5.0 en sectors com l'educació, la cultura i la indústria.

En la seva presentació, s'oferirà un recorregut per alguns dels seus projectes que inclouen formacions mitjançant simuladors 3D i realitat virtual, videojocs educatius, experiències culturals en realitat virtual, aplicacions mòbils per a impulsar turisme i cultura, i la utilització de realitat augmentada en projectes d'art o per a la comercialització de productes.

cetis

En aquesta jornada també participarà Alfonso Losco, fundador de Di-vision, empresa dedicada a projectes audiovisuals especials i videomapping, per a explicar la seva experiència en el desenvolupament d'entorns immersius com a director tècnic de Genius Da Vinci, una sala immersiva inaugurada recentment a Berlín.

La taula es completarà amb Caen Botto, de Nourathar Studio, un artista de nous mitjans i desenvolupador amb més de 20 anys d'experiència en l'aplicació de tecnologies de realitat mixta tant en les arts com en la indústria, que oferirà una introducció a les tecnologies de realitat expandida, la seva història, aplicacions i potencial a futur.

Les jornades Inmerlab continuaran el divendres a les 16.00 hores, també al FabLab de sa Drassaneta, amb una Game Jam que s'estendrà fins al diumenge a les 20 hores. La celebració d'aquesta trobada de desenvolupadors té l'objectiu de crear videojocs en un curt període de temps, en 48 hores, i convida a participants de perfils variats, especialitzats en una o diverses disciplines com a programació, disseny, art, arquitectura o música i so.

La iniciativa conclourà el diumenge a la tarda amb la presentació dels projectes, entre les 18 i les 20 hores, oberta al públic en general.

Les inscripcions per a participar en Createc InmerLab són gratuïtes i es poden realitzar en Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Wpp