abril 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

sinimagenLes obres de la nova avinguda d’Isidor Macabich avancen dins els terminis prevists i a partir del divendres 4 de novembre es duran a terme els darrers treballs prevists de la xarxa de sanejament al tram comprès entre el carrer de Canàries i l’avinguda de la Pau. Ja es pot transitar a través de les noves voreres des de l’avinguda d’Ignasi Wallis fins al carrer d’Extremadura.

Després del jaciment arqueològic aparegut durant les obres de la nova avinguda d’Isidor Macabich a l’alçada del parc de la Pau, es farà necessari restringir la circulació al trànsit rodat a partir del divendres 4 de novembre fins dissabte 12 de novembre a l’avinguda fins al carrer de Múrcia. Si que es permetrà el trànsit als passos transversals dels carrers de Canàries, Balears, Murcia i a la plaça d’Enric Fajarnés.

Una vegada finalitzades aquestes tasques es reprendrà la circulació al tram comprès entre el carrer de Canàries i el carrer de Múrcia.

Aquest fet, ha estat comunicat aquest mateix matí a la presidència de l’Associació de Comerciants de la zona, així com a la PIMEEF i al llarg del dia hi haurà informadors als distints comerços explicant aquestes restriccions i l’estat actual de les obres.

Pel que fa a les obres, en aquest moment estan pavimentades i transitables les noves voreres des d’Ignasi Wallis fins al carrer d’Extremadura, on en aquests moments es treballa a les quatre cantonades. Durant les pròximes tres setmanes es faran els treballs necessaris per pavimentar el tram comprés entre el carrer d’Extremadura i el carrer de Canàries.

Wpp