Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

actavingudaLes obres de la nova avinguda d’Isidor Macabich avancen dins els terminis prevists i a partir del dilluns 13 de març s’iniciarà l’asfaltat amb capa intermèdia des del tram del carrer Canàries fins al final de l’avinguda.

Amb motiu dels treballs previs a l’asfaltat, al tancament del carrer de Balears, es sumarà el del carrer de Múrcia, on estava habilitat fins avui a la tarda el pas transversal, i això provocarà modificacions en la circulació que afectaran al carrer de Vicent Serra a la alçada de carrer d’Extremadura i de Carrer Canàries.

Des d’aquesta tarda i fins dilluns a les 22 hores la circulació del carrer Vicent Serra a la alçada del carrer d’Extremadura, es desviarà per aquest carrer d'Extremadura, excepte vesins amb garatge a la zona tancada. Quant a la circulació a la alçada de carrer Canàries es desviarà per aquest carrer direcció carrer de Sant Cristòfol. La circulació del carrer Canàries en el sentit Sant Cristòfol a Vicent Serra, es devia per carrer Sant Cristòfol direcció avinguda Ignasi Wallis i amb direcció E-10 pel vial del CETIS.

Wpp