Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

sinimagenEls treballs es fan seguint el protocol de gestió sostenible de les platges de la ciutat.

L’Ajuntament d’Eivissa ha començat les feines de preparació de les platges del municipi amb el cribratge de l'arena i neteja de la posidònia a les platges de Talamanca, es Viver i ses Figueretes. Aquests treballs es duen a terme seguint el protocol de gestió sostenible de les platges de l'Ajuntament d'Eivissa.

El regidor de Medi Ambient, Jordi Salewski, ha explicat que ‘les feines consisteixen, en una primera acció, en la retirada de la posidònia que durant els temporals de l'hivern s'ha dipositat a la vorera de les platges. Depenent de la zona on s'actua, es realitza l'obertura de canals per tal de retornar la posidònia a la mar. Desprès, es du a terme el cribratge de l'arena i es retira l'excés de posidònia que traslladam al punt d'emmagatzematge municipal’.

La gestió de la Posidònia Oceànica és una de les mesures més sensibles del programa de neteja de platges, ja que aquesta juga un paper indispensable en la protecció de la sorra de la platja enfront dels fenòmens meteorològics adversos.

Les feines es van iniciar la setmana passada obrint canals a les platges de Talamanca, es Viver i ses Figueretes, on es perllongaran aquesta setmana s’ha començat a retirar. Posteriorment l’operatiu es traslladarà a platja d’en Bossa.

Wpp