Març 29, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

sinimagenL’Ajuntament d’Eivissa oferta 1.000 places, 500 al mes de juliol i 500 al mes d’agost, per les escoles d’estiu per a infants de 3 a 12 anys a les escoles de Sa Bodega, Sa Graduada i Sa Joveria. El termini d’inscripcions s’obrirà, des del 2 fins al 10 de maig. Les persones interessades poden realitzar les inscripcions en línia a través del Google Sites de Vila Jove i a l’enllaç https://escoladestiu.eivissa.es/inscripcion

En cas de ser admesos, es rebrà un correu amb les instruccions de pagament el dia 25 de maig.  El pagament de juliol o dels dos mesos, es realitzarà del 29 de maig al 2 de juny.  Els infants admesos per al mes d’agost o les famílies que vulguin fer el pagament fraccionat rebran un correu amb les instruccions de pagament del mes d’agost, el dia 3 de juliol i es podrà fer del 4 al 7 de juliol.

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Eivissa rebrà enguany una subvenció del Govern de les Illes Balears, dins el marc del Pla Corresponsables, per a l’organització d’activitats educatives en el temps lliure infantil i juvenil, i així facilitar la conciliació de la vida familiar i laboral durant les vacances escolars, per la qual cosa s’ofereixen preus especials en dues modalitats. 

El preu de la modalitat 1: per a famílies nombroses; famílies monoparentals; famílies en risc social i víctimes de violència masclista; famílies amb persones en situació de dependència; famílies en situació de vulnerabilitat econòmica especial i dones en situació d’atur de llarga durada i dones majors de 45 anys, amb renda inferior a 15.229,01€ anuals o amb càrregues familiars, és de 50 euros més. Per la modalitat 2: la resta de famílies, el preu és de 100 euros.

Tota la informació relativa a l’escola d’estiu es publicarà el dia 21 de juny a la web de Joventut. A més, les persones interessades podran recollir un follet informatiu a les instal·lacions del C19.

Pel que fa a les inscripcions i el procés, l’orde de la inscripció no influeix en l'administració de la plaça. L’ordre de preferència d'admissió serà, infants empadronats al municipi d‘Eivissa, en segon lloc, infants escolaritzats al municipi d'Eivissa, en cas que quedin places, i en tercer lloc, la resta de sol·licituds. 

Totes les escoles seguiran un programa de desenvolupament emocional i habilitats socials, a través de jocs, manualitats, esports, música i sortides. Els grups seran de 8 a 14 infants amb una persona responsable, i personal de reforç o específic per a algunes activitats.

Les persones interessades poden consultar tota la informació a la web de l'Ajuntament d'Eivissa, al Google Sites de Vila Jove o trucant al 971397600 ext24150.

Wpp