abril 23, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

sinimagenLa Banda Simfònica ciutat d’Eivissa oferirà aquest dissabte 22 d’abril un concert al pati de Sa Seineta, en Formentera, amb motiu de la celebració del Dia de Sant Jordi. L’esdeveniment començarà a les 17.30 hores i l’entrada és gratuïta fins a completar aforament. Entre les activitats d’aquest cap de setmana, el Patronat de Música ha organitzat un taller de tècnica vocal per al Cor ciutat d’Eivissa amb el professor Pascal Aubert.

Al concert, sota la direcció de Miquel Àngel Aguiló, la banda interpretarà temes com Coplas de las Divisas, de J.Solano Pedrero; Aladdin, amb arranjaments de P.Jennings; The Great Locomotive Chase, de R.W Smith; Hightlights from Harry Potter, de J.Williams; Gallito Vito de S.Lope Gonzalo; HightLights from Ratatouille, de M.Giacchino; The Pink Panther, de H.Mancini i América-West Side Story, de L.Bernstein, entre altres.

Altres activitats del Patronat de Música d’Eivissa

Entre les activitats del Patronat de Música d’Eivissa per aquest cap de setmana s’ha organitzat un curs de tècnica vocal del Cor Ciutat d’Eivissa amb el professor Pascal Roger Aubert, el divendres 21 i el diumenge 23 a Can Ventosa.

Es tracta d'un taller de dos dies encaminat a aprofundir en aspectes de la tècnica vocal aplicada al cant coral de la mà de Pascal Roger Aubert, un cantant especialista tant en veus solistes com en la veu del cant coral veu i un apassionat de l'ensenyament del cant. 

Per altra banda, l'Ensemble de Saxos del Patronat de Música, sota la direcció de Joan Prieto, participarà dijous 20 d’abril a la presentació del llibre de Pere Prieto i en Juan Antonio Torres, La música a Eivissa. Dels rituals púnics al s.XVIII. Serà a Sa Nostra Sala a les 20.10 hores.

Wpp