Març 29, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

diplomesfpL'alcalde d'Eivissa, Rafa Ruiz, i la regidora de Benestar Social, Carmen Boned, han lliurat aquest matí els diplomes a vuit persones que han finalitzat el Programa de Formació personal Polivalent d'Hostaleria, emmarcat dins del Projecte d'Itineraris d'Inserció Sociolaboral de la regidoria de Benestar Social de l'Ajuntament d'Eivissa a través del contracte de Serveis amb la Fundació Deixalles.

La directora general de la Fundació Deixalles, Xesca Martí i la coordinadora de projectes socials de la fundació, Raquel Martínez, la tècnica d'intermediació laboral, Carolina Guirado i la formadora de la Fundació Deixalles, Malena García Perez,  també hi han assistit. 


Per part de Vibra Hotels, que ha acollit als alumnes en pràctiques no laborals,ha assistit el responsable d'Innovació i Desenvolupament, Alexander Al Shahadat i la Hr Business partner, Yaiza Escalera Vaya.


L’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz, ha donat les gràcies a la Fundació Deixalles i a Vibra Hotels per la seva col.laboració i feina durant aquest temps i ha afegit que ‘sent orgull i respecte per tots vosaltres, les vuit persones que heu finalitzar el programa de formació personal en hostaleria. I ho dic així, perque pel camí i durant tot aquest temps heu treballat fonamentalment en vosaltres, heu aprés  a treballar el present perquè pugueu construir-vos un futur’. 

L’alcalde ha afirmat que ‘per mi, una ciutat inclusiva, en la que tots i totes formam part d’ella és la ciutat en la que treballam cada dia, la que permet a tots i totes tenir els nostres drets i poder viure dignament’. 

La directora general de la Fundació Deixalles, Xesca Martí, ha destacat que 'aquest ha estat un projecte pioner i estem molt agraïts a l'Ajuntament d'Eivissa i a Vibra Hotel per la seva col·laboració. El programa aglutina totes les parts d'un itinerari d'inserció que pot fer una persona que el necessiti que va des d'itineraris prelaborals, que és treballar les competències personals, des de formació, des d'orientació laboral i des de poder tenir contractes d'inserció subvencionats’.  

Per part seva, el responsable d'Innovació i Desenvolupament, Alexander Al Shahadat, ha dit que ‘ha estat un honor col·laborar amb aquest projecte. Tant la formació com la professionalització del nostre sector hoteler és un dels objectius de la nostra cadena. Esperem que s'obrin moltes més col·laboracions en el futur en el focus de la millora del sector’.

El projecte d'itineraris té per objectiu promocionar la inserció sociolaboral de persones, adaptant els diferents eixos que són la realització d'itineraris prelaborals, es continua amb accions formatives, es realitzen els contractes d'Inserció sociolaboral i un servei d'orientació laboral, dependent de les necessitats de les persones participants, ubicant a la persona com a centre de l'actuació.


És una iniciativa dirigida a un grup de població amb carències específiques per l'accés directe al món laboral i amb greus dificultats per accedir i seguir els recursos formals que ofereixen el sistema d'ocupació i formació per la millora de la seva capacitació laboral. L’alumnat que ha rebut avui aquest diploma es troba ara a la línia d’orientació laboral per a l’ocupació del mateix contracte.


Totes les accions contemplen un acompanyament individualitzat d'un tècnic social, per tal de millorar l'accessibilitat a continguts, disposar d'un referent que ajudi a resoldre qualsevol contratemps i faciliti l'assumpció de rutines i habilitats laborals que cal disposar per l'entrada al mercat de treball.

Wpp