Març 29, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Escola de NadalL'Ajuntament d'Eivissa, a través de la regidoria de Joventut, posa en marxa l'Escola de Nadal amb l'objectiu de facilitar la conciliació de la vida familiar i laboral durant les vacances de Nadal.

L'escola de Nadal està dirigida a infants d'entre 6 i 12 anys d'edat i es desenvoluparà durant les vacances de Nadal, és a dir, els dies 23, 24, 28, 29, 30 i 31 de desembre i els dies 2,4 i 5 de gener en horari de 9 a 14 hores, tot i que també es compta amb escola matinera, amb entrada a les 8.00 hores i sortida a les 15.00 hores.
L'escola es desenvoluparà al Centre de Creació Jove, el C-19, i comptarà amb moltes activitats adreçades als infants amés de diverses sortides al Diverespai, cinema infantil a Can Ventosa, ball, tallers de cuina i manualitats nadalenques entre d'altres.

El període d'inscripcions començarà el proper dimarts dia 24 de novembre fins el dia 5 de desembre al C-19, al carrer de Castella núm. 19 en horari de 9 a 13.30 hores i de 17 a 21 hores i al correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

En cas de que se superin les 30 places ofertes per la regidoria de Joventut s'estudiarà la possibilitat d'ampliar l'oferta de places disponibles. Els boixos i boixes que participin en l'escola de Nadal han de portar aigua, esmorzar, roba còmoda i sabates esportiva.
Els interessats es poden apuntar un sol dia a un preu de 5 euros o participar-hi durant tots els dies a un preu de 45 euros.